Vlarotech zet E-PTO activiteiten voort onder  E-Hydro Power

Geplaatst op:

image53

Vanaf dit jaar zet Vlarotech de Zero Emisie activiteiten voort onder de naam E-Hydro Power. Wist u dat wij sinds 2020 al zo’n 30 autolaadkranen hebben voorzien van een zero emissie aandrijving met batterijen? In 2019 stelde BQ Duiker ons voor de uitdaging om een 95 ton meter kraan te electrificeren. Deze uitdaging hebben we opgepakt en met recht kunnen we stellen dat dit een groot success is geworden, gezien het aantal van deze E-PTO’s die we inmidels hebben mogen bouwen.  Onze systemen onderscheiden zich op de markt door een hoge mate van efficientie. 

Vlarotech is gespecialiseerd in de (hydraulische) opbouw voor trucks en trailers in de bouw & infra. Omdat we met onze zero emissie technologie ook heel goed andere markten kunnen bedienen is het besluit gekomen om deze activiteiten voortaan onder een andere naam voort te zetten. E-Hydro Power gaat zich naast de bouw & infra ook richten op de industriele en maritieme sector.

E-Hydro Power blijft uiteraard nauw samenwerken met Vlarotech als het gaat om de kennis en kunde op gebied van hydraulische systemen en licht gewicht constructies. Ook Vlarotech Engineering blijft een vaste partner voor het leveren van engineering diensten.